Garage

In onze garage kunt u terecht voor reparatie, onderhoud en de APK van uw auto. Het maakt niet uit welk merk of bouwjaar uw auto heeft. U kunt zelfs met uw bedrijfswagen bij ons terecht! Onze grote werkplaats beschikt over vijf bruggen, de nieuwste uitleesapparatuur met diverse programma’s voor vrijwel alle merken. We zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Daar hebben we verschillende dealerprogramma’s voor. Reparaties en onderhoud voeren wij uit met universele delen, waardoor we een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen garanderen.

Heeft uw auto een grote of kleine beurt nodig? De prijs is volledig afhankelijk van de leeftijd van uw auto, maar ook van het aantal gereden kilometers. In het onderhoudsboekje van uw auto vindt u precies terug of en wanneer uw auto toe is aan een grote of kleine beurt. Bent u het even vergeten? Geen zorgen, wij zoeken het voor u uit! Bij het uitvoeren van een grote beurt met een gelijktijdige APK, is de APK geheel gratis.

Deskundig
Aangesloten bij BOVAG
Geen onverwachte kosten
Servicegericht

Als onafhankelijk autobedrijf, aangesloten bij BOVAG, beschikken wij over technische informatie van alle automerken. Bovendien zijn onze mensen goed opgeleid en hebben wij de juiste apparatuur in huis om uw auto goed te onderhouden of repareren, mét behoud van uw fabrieksgarantie.

APK

Een APK kost bij ons standaard €45,38 voor zowel diesel als benzine. Niet elke auto hoeft jaarlijks een APK te ondergaan. Het is afhankelijk van de leeftijd en brandstof van de auto. Toch is het verstandig niet tot de volgende APK te wachten met onderhoud, omdat het van groot belang is dat er regelmatig naar uw auto wordt gekeken. Houdt u dus aan het schema van grote en kleine beurten. U kunt altijd bij ons terecht, ook voor een kleine check, bijvoorbeeld voordat u op vakantie gaat. Wel zo veilig!

We beschikken over enkele gratis leenauto’s, een leenfiets maar we kunnen u ook wegbrengen. Tevens kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om te wachten in onze wachtruimte met een kopje koffie of thee.

Wilt u vanaf nu ook digitaal herinnerd worden aan uw APK? Meld u dan aan voor de gratis APK-reminder. Zo vergeet u nooit meer om uw auto tijdig APK te laten keuren!

Op het moment dat de auto voor een herkeuring wordt aangeboden zijn wij genoodzaakt €40,- in rekening te brengen, dit geldt alleen voor auto’s die niet door ons worden gerepareerd.

BOVAG-garage

Onze garage is aangesloten bij BOVAG waardoor u als klant ook gebruik kunt maken van de BOVAG-garantie op de reparatie van uw auto. Als onafhankelijk autobedrijf beschikken wij over technische informatie van alle automerken. Bovendien zijn onze mensen goed opgeleid en hebben wij de juiste apparatuur in huis om uw auto goed te onderhouden of repareren mét behoud van uw fabrieksgarantie.

Met goed periodiek onderhoud verkleint u de kans op pech. Mocht u echter onverhoopt toch langs de kant komen staan, dan wilt u kunnen vertrouwen op snelle en professionele hulp. Daarom kunt u bij ons terecht voor BOVAG Pechhulp. De BOVAG Pechhulp biedt dezelfde service als de ANWB of mobiliteitspassen van merkdealers. Via ons contactformulier of de website van BOVAG kunt u deze service aanvragen.

Met BOVAG Pechhulp kunt u al vanaf €35,- per jaar vertrouwen op snelle en goede service langs de weg. Met duizenden BOVAG autobedrijven is er altijd een autobedrijf in de buurt dat u bij pech weer op weg helpt.

Heeft u nog vragen over uw APK of over BOVAG (Pechhulp)? Neem contact met ons op. We zien u graag in onze werkplaats!

Bovag
BovagApkReminder
marktplaats-digitale-sticker-256

Neem vrijblijvend contact op